Ακολουθήστε μας στο Google news
Απαιτητικό και... στενό πρόγραμμα για Ανόρθωση και Ομόνοια με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.
Χένινγκ Μπεργκ και Τιμούρ Κετσπάγια θα έχουν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους για έξι σημαντικά παιχνίδια μέσα σε 22 μέρες, πριν έρθει η νέα διακοπή λόγω Εθνικών μέσα στον Οκτώβρη.
Τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και δύο αγώνες ομίλων Κόνφερενς από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου!
Όπως καταλαβαίνει κανείς θα είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για τις δύο κυπριακές ομάδες που πέρασαν σε ευρωπαϊκό όμιλο, όμως Μπεργκ και Τιμούρ το ήξεραν από την αρχή και καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να το παίξουν σε διπλό ταμπλό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 12.09.2021
19:00 ΔΟΞΑ –
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
21:00 ΑΕΚ –
ΟΜΟΝΟΙΑ
ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ - 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πέμπτη 16.9.2021
17:30 ΚΑΙΡΑΤ –
ΟΜΟΝΟΙΑ
22:00
ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δευτέρα 20.09.2021
19:00
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΔΟΞΑ
21:00
ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 25.09.2021
19:00 ΑΡΗΣ –
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Κυριακή 26.09.2021
21:00
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΦΟΣ FC
ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ - 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πέμπτη 30.9.2021
19:45 ΓΚΕΝΤ -
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
22:00
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΑΜΠΑΧ
5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
2/3.10.2021 (Δεν ορίστηκαν ημερομηνίες ακόμη)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -
ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΕΛ
Η... ανάλυση του Γολγοθά για Ανόρθωση και Ομόνοια
Η Ανόρθωση θα αρχίσει τον... γολγοθά από το Μακάρειο με τη Δόξα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και τέσσερις μέρες μετά θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ την Παρτίζαν.
Λίγα 24ωρα μετά, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου θα περιμένει στο «Παπαδόπουλος» τον Εθνικό Άχνας και μετά θα πάει Τσίρειο το Σάββατο 25/9 για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη.
Από το Τσίρειο θα... μεταφερθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στο Βέλγιο και την Γκελάμκο Αρένα για τη 2η αγωνιστική του Κόνφερενς κόντρα στη Γκεντ.
Το σερί θα κλείσει την 5η αγωνιστική με εντός ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, το οποίο (μάλλον) θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου (δεν έχει ορίσει ακόμη ημερομηνίες η ΚΟΠ για αυτή την αγωνιστική) αφού ακολουθούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής και δεν επιτρέπονται αγώνες της Δευτέρα.
Από την άλλη η Ομόνοια θα αρχίσει το δικό της σερί αγώνων με ντέρμπι στην Αρένα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και μετά θα ταξιδέψει για το μακρινό Καζακστάν όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ την Πέμπτη 16/9.
Στη συνέχεια οι πράσινοι θα παίξουν 4 σερί ματς στη Λευκωσία, 3 στο ΓΣΠ και 1 στο Μακάρειο. Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου με τη Δόξα στο ΓΣΠ, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου με Πάφο πάλι στο ΓΣΠ και την Πέμπτη 30/9 θα έρθει η Καραμπάχ στο στάδιο της πρωτεύουσας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς.
Τελευταίος αγώνας για την Ομόνοια πριν τη διακοπή των Εθνική ομάδων θα είναι το Σαββατοκύριακο 2/3 Οκτωβρίου με τη λογική να λέει πως θα αγωνιστεί την Κυριακή 3/10 με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (ακόμη δεν έχουν οριστεί ημερομηνίες από την ΚΟΠ για αυτή την αγωνιστική).
Τη Δευτέρα 20/9 θα υποδεχθεί τη Δόξα στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική και την 4η αγωνιστική θα παίξει Κυριακή με την Πάφο.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS