LIVE το φιλικό του Απόλλωνα κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Ο Απόλλωνας δίνει σήμερα ένα απαιτητικό φιλικό τεστ (17:30) επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην κυπελλούχο της Ολλανδίας Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Πάφος μετά το 1-1 με τη Μακάμπι στη Λεμεσό θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά την ερχόμενη Τετάρτη στη Σερβία όπως και η ΑΕΚ που μετά το 1-1 στη Σλοβενία θα υποδεχθεί την Τσέλιε στην Αρένα.
Άρης και Ομόνοια νίκησαν με 3-2 και 1-0 στους πρώτους αγώνες και έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς.
Μετά και τα πρώτα παιχνίδια ο αλγόριθμος του Football Meets Data παρουσιάζει τις πιθανότητες πρόκρισης όλων των ομάδων στην επόμενη φάση.
Για την Πάφο οι πιθανότητες είναι στο 35% μετά το χ στην έδρα της και για την ΑΕΚ στο Γιουρόπα είναι στο 59%.
Στο Κόνφερενς οι πιθανότητες για την Ομόνοια είναι στο 88% και για τον Άρη στο 71%, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις του αλγόριθμου.
Οι μέρες και οι ώρες των επαναληπτικών:
21:00 Τετάρτη 30/7 Μακάμπι – Πάφος
19:30 Πέμπτη 31/7 ΑΕΚ – Τσέλιε
20:00 Πέμπτη 31/7 Τορπέντο Κουταΐσι – Ομόνοια
21:00 Πέμπτη 31/7 Πούσκας – Άρης