Τα 250 γκολ έφτασαν οι Κυπριακές ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τα δύο που πέτυχε η Πάφος FC κόντρα στη Maccabi Tel Aviv.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η περσινή Πρωταθλήτρια Κύπρου έγινε η 11η ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα μας στο Champions League, συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς και της εποχής πριν το 1992 που η διοργάνωση ονομαζόταν Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Από την… ενδεκάδα εκπροσώπων μόνο η ΕΠΑ δεν βρήκε δίχτυα. ΑΕΚ και Πεζοπορικός σκόραραν από δύο φορές, όσες και η Πάφος FC προς το παρόν.
Τα περισσότερα γκολ τα πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, 101 στον αριθμό και ακολουθεί η Ομόνοια με 65, ενώ 47 έχει η Ανόρθωση και 4ος σε τέρματα είναι ο Άρης με 12. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν μονοψήφιο αριθμό τερμάτων στη διοργάνωση, η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας σημείωσαν 8 και 7 γκολ αντίστοιχα, ενώ 4 μετράει ο Ολυμπιακός.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 08:48
Δείτε πώς έχουν διαμορφωθεί τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League μετά τις προκρίσεις 15 ομάδων.
31/07 @ 08:08
Η Ντινάμο Κιέβου ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των διπλών αναμετρήσεων με την Πάφο για τον 3ο προκριματικό του Champions Leagu
31/07 @ 00:07
Η Πλζεν πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σερβέτ και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα παίξει με τη Ρέιντζερς.
30/07 @ 23:55
Οι δηλώσεις του Ρουί Βιτόρια μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Ρέιντζερς και τον αποκλεισμό των «πράσινων» από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League.
30/07 @ 22:52
Η Σκεντίγια νίκησε και μέσα στο Βουκουρέστι της Στεάουα (1-2) και πήρε απίθανη πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League, εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή της παρουσία στη σεζόν.
30/07 @ 23:18
Κρίμα και άδικο για τον Παναθηναϊκό. Χάνοντας πολλές ευκαιρίες και βρίσκοντας γκολ με Τζούριτσιτς, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν από τον Γκασαμά που έστειλε τη Ρέιντζερς στην επόμενη φάση (1-1).
BEST OF THEMASPORTS