Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στο "ΑΕΚ Αρένα" ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Δόξα, ο προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κρατήσαμε το αποτέλεσμα, αφού καταφέραμε να μην δεχθούμε δεύτερο γκολ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο Α΄ ημίχρονο και δεν είχαμε κάτι να χάσουμε, μπήκαμε πιο αποφασισμένοι στο Β΄ ημίχρονο, ισοφαρίσαμε και πήραμε τον βαθμό. Η Δόξα θα είναι ακόμη καλύτερη στη συνέχεια. Δυστυχώς χάσαμε άλλους δυο παίκτες σήμερα. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα και καλή συνέχεια σε όλους».
Δείτε αναλυτικά την απόφαση του ΑΘλητικού Δικαστή για την ανάρτηση του προέδρου της Ομόνοιας κατά της διαιτησίας μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS