Ρόμα για μεγάλα πράγματα, Μάλεν και Ντιμπάλα έκαναν… φύλλο και φτερό τη Φιορεντίνα
Με τον Μάλεν να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Ντιμπάλα να μοιράζει τρεις ασίστ, η Ρόμα διέλυσε 4-0 τη Φιορεντίνα και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της στη Serie A.




"Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (28/08, 19:00) αγώνα απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ για τα πλέι οφ του UEFA Conference League.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Στεπίνσκι, Χατζηγιοβάννης, Εβάντρο, Μάριτς, Μασούρας, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Εράκοβιτς, Λοΐζου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV".
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις