Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποτελεί τον πρώτο στόχο της Τότεναμ για την επίθεση της, με την αγγλική ομάδα να τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν από τους παίκτες που μαγνήτισαν τα βλέμματα τη σεζόν που πέρασε στην Ιταλία. Ο Σέρβος φορ ξεχώρισε σε μια μάλλον… μέτρια χρονιά για τη Φιορεντίνα. Μέτρησε συνολικά 21 γκολ σε 37 αγωνιστικές, όντας τέταρτος σκόρερ στην περσινή Serie A. Μόνοι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρομέλου Λουκάκου και Λουίς Μουριέλ πέτυχαν περισσότερα τέρματα. Βέβαια, οι τρεις τους αγωνίζονταν σε καλύτερες ποιοτικά ομάδες, που είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες για τους ίδιους. Κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την εξαιρετική χρονιά του νεαρού επιθετικού. Γι’ αυτό το λόγο ο Βλάχοβιτς έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων ανά την Ευρώπη. Βέβαια, οι απαιτήσεις της Φιορεντίνα μόνο μικρές δεν είναι, αφού θέλει περί τα 60 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», την οποία επικαλείται το «Sportwitness», πάντως, ήδη υπάρχει μια ομάδα που είναι φαβορί για την απόκτηση του. Αυτή είναι η Τότεναμ, η οποία στο πρόσωπο του βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ έχει ζητήσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από τους «Spurs». Κι αν μέχρι στιγμής η αγγλική ομάδα έχει αρνηθεί όποια πρόταση της έχει έρθει, κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί αυτό το… γαϊτανάκι όλο το καλοκαίρι. Έτσι, η ομάδα του Λονδίνου θέλει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Ο Βλάχοβιτς αρέσει στους ανθρώπους της και συγκεντρώνει περίπου τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Κέιν. Παράλληλα, εφόσον πωληθεί ο 27χρονος φορ, η Τότεναμ θα έχει και τα χρήματα για να τον αποκτήσει. Κάτι που δεν ισχύει για την Ίντερ, σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο. Οι «νερατζούρι» έχουν επίσης στο στόχαστρο τον Βλάχοβιτς, εφόσον πωληθεί στην Τσέλσι ο Ρομέλου Λουκάκου. Άλλωστε, θα βάλουν στα ταμεία τους περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας του Μιλάνου να μην είναι τα καλύτερα δυνατά, το να διαθέσουν τα 60 εκατομμύρια που ζητάει η Φιορεντίνα για τον Σέρβο δεν είναι εύκολο. Γι’ αυτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τότεναμ παραμένει σταθερά το φαβορί για την απόκτηση του. Πηγή: Sportsking.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ