ΟΜΟΝΟΙΑ: O Γιόβετιτς της διαφοράς
Ο Μπέργκ έριξε στο γήπεδο τον Γιόβετιτς στο 60' στη θέση του Κούσουλου και μαζί με κάποιες άλλες εσωτερικές αλλαγές, ο Noρβηγός τεχικός έκανε την Ομόνοια πιο επιθετική στο παιχνίδι με την Πάφο.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Πήρε το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον οποίο βρίσκεται και η Εθνική μας, η Σκωτία!
Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Λευκορωσία, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και παίρνοντας ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 τη νίκη, στην ουδέτερη Ουγγαρία.
Ανώτερη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Σκωτία, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (43'), για να ανοίξει το σκορ, με τον Τσε Άνταμς να στέλενει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, μετά από κεφαλιά πάσα του ΜακΤόμινεϊ σε σέντρα του ΜακΓκιν.
Ο Άνταμς έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο δεύτερο γκολ της Σκωτίας, το οποίο ήρθε στο 65', σκάβοντας υπέροχα την μπάλα για τον Γκίλμουρ, πριν έρθει το αυτογκόλ του Βολκόφ.
Έτσι, η Σκωτία έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο, μετά τη «λευκή» της ισοπαλία στη Δανία, ενώ για την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει στη Γλασκόβη την Εθνική μας (9/10, 21:45). Από την άλλη, η Λευκορωσία έμεινε χωρίς βαθμό, μετά και τη βαριά ήττα της από την Εθνική μας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
sport-fm.gr