Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ντορ Μίχα επέστρεψε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια και εκεί θα βρει τον πρώην κόουτς της Κυρίας, Ρόνι Λέβι, ο οποίος θα είναι προπονητής του. H επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, φιλοξενεί δηλώσεις τόσο του 29χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά και του προέδρου. Ο Ντορ Μίχα δήλωσε πως είναι χαρούμενος που του δόθηκε να παίξει ποδόσφαιρο στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ, απολογήθηκε για άλλη μια φορά, για την υπόθεση που έγινε με τον Ομέρ Ατζίλι, στην οποία αθωώθηκαν αμφότεροι. Αναλυτικά: «Σήμερα ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που διψά για τίτλους και δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή να συναντήσω τους οπαδούς μας. Αλλά πριν από αυτό θέλω να ασχοληθώ με την υπόθεση που δεν υπάρχει μια μέρα που δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου σε αυτήν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως γνωστός αθλητής, πρέπει να είμαι πρότυπο για πολλούς νέους και λυπάμαι βαθιά που τους απογοήτευσα. Παρόλο που η υπόθεση έκλεισε λόγω αθωότητας, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, ζητώ συγγνώμη σε όποιον τραυματίστηκε και συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος στη λήψη των αποφάσεων. Όλη μου τη ζωή, έχω φροντίσει να δώσω ένα προσωπικό παράδειγμα και έχω ενεργήσει με βάση τις αξίες που έχω πάρει από το σπίτι μου και θα συνεχίσω να το κάνω στο μέλλον. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, την οικογένειά μου και την αρραβωνιαστικιά μου καθώς και να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να επιτύχει η ομάδα». ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την ανακοίνωση
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ