Ακολουθήστε μας στο Google news
Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί απόψε (19:00) στο "Μακάρειο" με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι "κιτρινοπράσινοι" επέστρεψαν στα τρίποντα την προηγούμενη αγωνιστική, διατηρώντας το -7 από την 4η Ανόρθωση και θέλουν να μπουν στα πλέι-οφ τουλάχιστον με αυτή τη διαφορά, για να έχουν κίνητρο και ελπίδες για ανατροπή των δεδομένων, έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή "ντόπαρε" ψυχολογικά τους παίκτες του για το αποψινό παιχνίδι και ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση, πίστη, πάθος, καθαρό μυαλό, αλλά και προσήλωση στο πλάνο, για να μπορέσουν να φύγουν από τη Λευκωσία με το πολύτιμο τρίποντο, που θα τους δώσει μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας.
Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Εθνικό, αφού η ενδεκάδα που επέλεξε τότε... δεν του βγήκε, ενώ θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και στο τακτικό κομμάτι.
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μοϊσόφ (σσ. αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό), ενώ επιστρέφουν οι Φερνάντες και Χέιτλι.
Πιθανή ενδεκάδα:
Μολ, Τάντι, Γκονζάλες, Τρουγιόλς, Ιωάννου, Χέιτλι, Σούτερντεν, Ακοράν, Τολεμές, Τρισκόφσκι, Σπιρόφσκι.
Υπέρβαση... αγνοείται για την Εθνική Κύπρου των Ανδρών, η οποία αν και είχε καλή παρουσία απέναντι στη Ρουμανία, κυρίως ανασταλτικά, ηττήθηκε με 2-0 και γνώρισε τη 2η ήττα της στους τρεις αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής, στην προκριματική φάση του Mundial 2026 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS