Ακολουθήστε μας στο Google news
Ουνιόν και Σάλκε ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Βερολίνο, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η τελευταία αναμέτρηση του προγράμματος της ημέρας για την 21η αγωνιστική της Bundesliga.
Ουνιόν Βερολίνου και Σάλκε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο, αλλά δεν ικανοποίησε κανέναν.
Οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την έκτη θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Οι φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν για άλλη μια φορά και με μόλις μια νίκη σε 21 παιχνίδια παραμένουν καθηλωμένοι στον πάτο της βαθμολογίας, βλέποντας τον υποβιβασμό να έρχεται…
Η ομάδα του Βερολίνου μπήκε δυνατά και μόλις στο 4’ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Αβονίγι, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Φέρμαν.
Μετά το πρώτο 15άλεπτο, οι «βασιλικοί μπλε» πήραν τη μπάλα στα πόδια τους, προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 29' με το σουτ του Σερντάρ, που πέρασε άουτ.
Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις λιγοστές προσπάθειες, το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ!
Οι Βερολινέζοι είχαν τεράστια ευκαιρία και πάλι με τον Αβονίγι στο 59' και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 76' με την εκτέλεση φάουλ του Αρίτ.
Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Αναλυτικά η 21η αγωνιστική
Παρασκευή, 12/2
Λειψία-Άουγκσμπουργκ 2-1
(38’ πεν. Όλμο, 43’ Ενκουνκού - 77’ πεν. Καλιγκιούρι)
Σάββατο, 13/2
Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ 2-2
(24’ Σάντσο, 81’ Χάαλαντ - 31’ Νταμπούρ, 51’ Μπεμπού)
Λεβερκούζεν-Μάιντς 2-2
(14’ Αλάριο, 84’ Σικ - 89’ Γκλάτσελ, 90’+2’ Στόγκερ)
Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ 0-0
Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου 1-1
(45’+1’ Κάλαιτζιτς - 82’ Νετς)
Ουνιόν Βερολίνου-Σάλκε 0-0
Κυριακή, 14/2
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Κολωνία (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ (19:00)
Δευτέρα, 15/2
Μπάγερν Μονάχου-Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30)
Η επόμενη αγωνιστική (22η)
Παρασκευή, 19/2
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Βόλφσμπουργκ (21:30)
Σάββατο, 20/2
Γκλάντμπαχ-Μάιντς (16:30)
Φράιμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου (16:30)
Κολωνία-Στουτγκάρδη (16:30)
Σάλκε-Ντόρτμουντ (19:30)
Κυριακή, 21/2
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν (14:30)
Χέρτα Βερολίνου-Λειψία (16:30)
Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης (19:00)
Πηγή: sport-fm.gr
Υπέρβαση... αγνοείται για την Εθνική Κύπρου των Ανδρών, η οποία αν και είχε καλή παρουσία απέναντι στη Ρουμανία, κυρίως ανασταλτικά, ηττήθηκε με 2-0 και γνώρισε τη 2η ήττα της στους τρεις αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής, στην προκριματική φάση του Mundial 2026 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS