Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πρώτη εκτίμηση του Χένινγκ Μπεργκ για τους τρεις τραυματίες μετά το ματς με τον Ερμή.
Όπως είπε ο Νορβηγός κόουτς ο Βίτορ Γκόμες έμεινε εκτός λόγω ενός κτυπήματος και δεν υπάρχει ανησυχία. Ο Φαμπιάνο όπως μας είπε ένιωσε ένα σφίξιμο όμως δεν τον ανησυχεί ενώ για τον Τσέποβιτς τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να δούμε την κατάσταση και το πόσο σοβαρό είναι.
Τι είπε:
«Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι σοβαρό για Βίτορ, ήταν ένα κτύπημα. Ο Φαμπιάνο ούτε αυτός έχει κάτι σοβαρό, ένα σφίξιμο. Για τον Μάρκο είπαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, θα δούμε μέσα στην βδομάδα και θα γνωρίζουμε καλύτερα την κατάσταση του. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, είναι και σε φόρμα».
Διαβάσαμε τις δηλώσεις του πρώην ηγέτη του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κανάλι 6», σε σχέση με τον παραιτηθέντα κουμπάρο του Γιώργο Κούμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS