Με το δεξί στη League Phase: Πού βρίσκεται η Ομόνοια στον πίνακα του Europa League
Στα υψηλά στρώματα του ενιαίου πίνακα της League Phase του Europa League βρίσκεται η Ομόνοια με το πέρας της πρώτης ημέρας της 1ης αγωνιστικής.




Ο Ελ Τζεμίλι ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την σεζόν 2022 - 2023 όταν φορούσε την φανέλα του Ακρίτα Χλώρακας και ενδεχομένως να έρθει στο νησί μας ξανά σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μαρόκο.
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Λέφσκι Σόφιας (το οποίο και εμπνέει Τομ Δεκέμβριο του 2025), άρα στον Βουλγαρικό σύλλογο θέλουν να τον πουλήσουν έτσι ώστε να μην τον χάσουν χωρίς αντίτιμο.
Το δημοσίευμα τώρα αναφέρει ότι πολλές ομάδες από Γαλλία και Τουρκία θέλουν να το εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως επίσης και ομάδες από την Κύπρο.
Το μέλλον σίγουρα θα δείξει τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση και αν θα δούμε ξανά το Ελ Τζεμίλι στο νησί μας.
Δείτε πιο κάτω και το δημοσίευμα:
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις