Άρης: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τον Τάσο Δώνη – Τι ισχύει με Γαλανόπουλο και Αθανασιάδη

Άρης: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τον Τάσο Δώνη – Τι ισχύει με Γαλανόπουλο και Αθανασιάδη

Ο Άρης Θεσσαλονίκης θέλει περισσότερο Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα ναι ετοιμάζεται για ψώνια από Κύπρο

Ο Τάσος Δώνης , ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ , βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης. 

Ο παίκτης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους κιτρινόμαυρους , αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη και αν όλα πάνε καλά θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο που του δίνει ο "Θεός " και θα πάει Θεσσαλονίκη. 

Από Κύπρο δεν ενδέχεται να πάρει μόνο το Δώνη ο Άρης καθώς το ενδιαφέρον υπάρχει και για Γαλανόπουλο και Αθανασιάδη.

Για το πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ στόχος είναι μεταγραφή σε ομάδα εκτός Ελλάδας,  αλλά από ο Ουζουνίδης από την πλευρά του θα μιλήσει ακόμα μια με φορά με τον Ελλαδίτη μέσο προκειμένου να τον πείσει να αλλάξει γνώμη και να πάει στον Άρη. 

Όσον αφορά την περίπτωση του Αθανασιάδη, ο οποίος σύντομα θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ Λάρνακας,  οι δύο πλευρές είχαν επαφές αλλά οι συζητήσεις του Άρη με τον Καμίνσκι ίσως επηρεάσουν την όλη υπόθεση με Αθανασιάδη.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Η Ολλανδία επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Τυνησίας και πήρε την πρωτιά του 6ου ομίλου, ενώ στη φάση των «32» θα βρεθούν επίσης Ιαπωνία και Σουηδί, μετά από το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1!