Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα ματς που δεν χρειάζεται... συστάσεις. Μια αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου» για τον ΑΠΟΕΛ αφού θέλει να διακριθεί μέσω του κυπέλλου. Για τον Απόλλωνα ένα παιχνίδι που θέλει να δείξει πόσο... «πεινάει» για τρόπαια και πως πάει για το νταμπλ. Γαλαζοκίτρινοι και κυανόλευκοι «συγκρούονται» στο ΓΣΠ για τους «16» του θεσμού (Τετάρτη 18/01 - 18:00).
Ο ΑΠΟΕΛ από τη μέρα που ανέλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έγινε ξανά ομάδα. Σε τρία παιχνίδια είναι αήττητοι (δύο νίκες, μια ισοπαλία), πέτυχαν 7 γκολ και δέχθηκαν μόνο τρία. Οι γαλαζοκίτρινοι γίνονται ξανά οικογένεια όπως τόνισε ο Ελλαδίτης κόουτς και οι αριθμοί «μαρτυράνε» αυτή τη βελτίωση.
Η δουλειά του 44χρονου τεχνικού φάνηκε από πολύ νωρίς, παρά το μικρό δείγμα. Έδωσε στους παίκτες την ψυχολογία που ήθελαν και ήδη κάποιοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους.
Τα πράγματα, ήρθαν έτσι, με τον ΑΠΟΕΛ πλέον να «κυνηγά» τη διάκριση μέσω του Κυπέλλου, για αυτό χαρακτηρίζεται σαν τελικός από τις τάξεις της ομάδας. Οι γαλαζοκίτιρνοι πήραν τα πάνω τους, δείχνουν ένα συμπαγές σύνολο και με ανεβασμένο το ηθικό τους θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως, είναι η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη να φωνάξει «παρών» και να στείλουν απαντήσεις προς όλους.
Από την άλλη, ο Απόλλωνας δείχνει πιο ικανός και ώριμος από ποτέ να κατακτήσει τίτλους. Αυτό έχει κάνει άπαντες στην ομάδα της Λεμεσού να πιστεύουν στο νταμπλ και όχι άδικα.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει αποκτήσει άλλη δυναμική και θέλει την κατάκτηση όλων των εγχώριων διοργανώσεων. Μετά και τη νίκη πάνω στον Ολυμπιακό, οι κυανόλευκοι του Κρητικού τεχνικού, πάνε στο ΓΣΠ με ένα και μόνο σκοπό. Να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης.
Είναι πραγματικότητα πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ανέβει κατά πολύ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, όμως, ο Απόλλωνας, φέτος έχει τόση μεγάλη «δίψα» για τρόπαια που τα θέλει... ΟΛΑ και δεν θα αφήσει κανέναν να μπει «εμπόδιο».
Με τα πιο πάνω δεδομένα αλλά και το... παρελθόν των δύο ομάδων, με τα μεταξύ τους παιχνίδια τους να έχουν πολλά γκολ, συγκινήσεις και πάθος, όλα «συγκλίνουν» στο ότι θα γίνει σούπερ ματς.
Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ , μια κίνηση που προπονητικά έχει τα ρίσκα της τα οποία μπορεί να βγουν σε καλό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS