O πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρις Ανδρέου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά τα όσα είπε
«Δεν βιαζόμαστε ούτε για προπονητή ούτε για παίκτες. Πολλές φορές η βιασύνη μπορεί να φέρει λάθος αποφάσεις».
Για Βέσκο και Χαραλαμπίδη: «Πρέπει να πω ότι μέχρι σήμερα κλείσαμε τρεις προπονητές με βάση τα δημοσιεύματα. Ήταν μέσα στα άτομα που είδε ο Νεόφυτος Λάρκου, μαζί με άλλους 4-5. Η λίστα συνεχίζεται. Δεν βιαζόμαστε. Ίσως σε καμιά βδομάδα, δέκα μέρες, να έχουμε κατάληξη.
Μας ενδιαφέρει να έχει δίψα για δουλειά, να έχει κίνητρα. Θέλει μεγάλη προσοχή η δεύτερη κατηγορία, αλλά όπως είπαμε και στο Νεόφυτο θέλουμε προπονητή πρώτης κατηγορίας. Δεν θέλουμε απαραίτητα Κύπριο προπονητή, αλλά το ιδανικό να έχει γνώση της κυπριακής πραγματικότητας».
Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/09 @ 16:28
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια με ξεκάθαρο μήνυμα από τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Πάρη Ανδρέου
08/09 @ 18:57
Μετά την αποχώρηση Φαλά η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ματθαίου Πιππία στην ομάδα, για το πόσο του επικεφαλής φυσικής κατάστασης.
07/09 @ 13:55
Ανάρτηση της Νέας Σαλαμίνας στα σοσιαλ μίντια με τα στοιχεία του παίκτη της Αντρέα Φράγκου
06/09 @ 20:56
Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για την Νέα Σαλαμίνα απέναντι στην Ολυμπιακό Λευκωσίας, με σκορ 1-1.
06/09 @ 20:04
Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλνταίρ, με πέρασμα μεταξύ άλλων από την ΑΕΛ.
05/09 @ 15:11
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου και Αναστασία Πέτρου.
BEST OF THEMASPORTS