Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόβλημα τραυματισμού απεκόμισε στο πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΛ, αυτό απέναντι στην Ομόνοια, ο Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος έγινε και αναγκαστική αλλαγή.
Οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασε ο παίκτης τη Δευτέρα (11-01-2021) έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο, κάτι που θα τον κρατήσει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.
Έτσι, η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του αρχηγού της για τα παιχνίδια με ΕΝΠ, Δόξα, Ερμή, Πάφο FC και ΑΠΟΕΛ (εξ αναβολής) και θα κάνει αγώνα δρόμου για τα ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα.
Διαβάστε επίσης:
Πάρθηκε η ΑΠΟΦΑΣΗ – Ποιο παιχνίδι θα χάσει ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ Νταβόρ Ζντραβκόφσκι
Διαβάστε την ανάρτηση του Κρις Τριανταφυλλίδης στο «X» ο οποίος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, σημειώνοντας πως δύο παράγοντες λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όταν κάποιος προχωρήσει σε έμβασμα στην Κύπρο από το εξωτερικό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS