Ακολουθήστε μας στο Google news
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε στον πάγκο ο Ερίκ Μποτεάκ, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Ο Γάλλος μετά τον τραυματισμό που είχε στη Γρανάδα στις 26 Νοεμβρίου έχασε τα παιχνίδια με Ερμή, ΑΠΟΕΛ και Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε ως αλλαγή με Καρμιώτισσα, Ανόρθωση και ΑΕΚ όμως στα τελευταία δύο ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ ο Μπεργκ τον κράτησε στον πάγκο.
Μάλιστα στο ματς με την ΑΕΛ αν και ο Νορβηγός έκανε ροτέισιον δεν του έδωσε και πάλι χρόνο συμμετοχής. Ίσως ο Γάλλος να χρειάζεται και άλλο χρόνο για να επιστρέψει στα προηγούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης και απόδοσης όμως είναι γεγονός πως παραξένεψε αρκετούς Ομονοιάτες και όχι μόνο που δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιχνίδια.
Α.Χ.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσεη την απόκτηση του Iσπανού ακραίου επιθετικού Waldo Rubio για τα επόμενα 2 χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS