Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κορωνοϊός που έχει «χτυπήσει» την Μπέτις, ίσως οδηγήσει σε αναβολή του ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στη Σεβίλλη.
Η Μπέτις υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (2/1) τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, αλλά ίσως το ματς να οδηγηθεί σε αναβολή λόγω κορωνοϊού.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πλήττεται από τον ιό, κάτι που οδήγησε σε αναβολή της σημερινής προπόνησης. Οι παίκτες της Μπέτις θα υποβληθούν σε νέα τεστ και αν εντοπιστούν πάνω από τρία κρούσματα τότε η διοργανώτρια, θα έχει δικαίωμα αναβολής της αναμέτρησης.
Το ματς προς ώρας είναι στον αέρα και η διεξαγωγή του θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.
Πηγή: Sport-fm.gr
Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι για την 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS