Έκλεισε νεαρό ταλέντο από την Κύπρο ο Ολυμπιακός Πειραιώς!

Έκλεισε νεαρό ταλέντο από την Κύπρο ο Ολυμπιακός Πειραιώς!

Στην απόκτηση του 15χρονου ποδοσφαιριστή, Τάσο Γλαύκου προχώρησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Η σχετική είδηση δημοσιεύτηκε σήμερα (08/06) στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο οποίος χαρακτηρίζει τον νεαρό παίκτη, ως το μεγαλύτερο ταλέντο της Κύπρου.

Να σημειώσουμε ότι ο Γλαύκου προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Πάφου και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού, η οποία θυμίζουμε ότι τη σεζόν 2023-2024 αναδείχθηκε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Ενδιαφέρον για τον Γλαύκου επέδειξε και ο ΠΑΟΚ, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής επέλεξε τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΚ Αθηνών-Τσέλιε: Σφραγίζει την πρόκριση στους «8» και θέλει να το κάνει με νίκη η Ένωση (Πιθανές ενδεκάδες)

ΑΕΚ Αθηνών-Τσέλιε: Σφραγίζει την πρόκριση στους «8» και θέλει να το κάνει με νίκη η Ένωση (Πιθανές ενδεκάδες)

Η ΑΕΚ Αθηνών υποδέχεται στην κατάμεστη Allwyn Arena την Τσέλιε (19:45) και μετά το 4-0 στη Σλοβενία θέλει να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Conference League με μια δεύτερη νίκη.