Κριστιάνο: «Συμπαθώ τον Μέσι - Θυμάμαι που του μετέφραζα αγγλικά στις τελετές»!

Κριστιάνο: «Συμπαθώ τον Μέσι - Θυμάμαι που του μετέφραζα αγγλικά στις τελετές»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την σχέση του με τον Λίο Μέσι, τονίζοντας πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Αργεντινό σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην… απαντήσει και στην ερώτηση για τον Λίο Μέσι.

Ο Πορτογάλος σταρ ξεκαθάρισε πως οι δύο GOAT του ποδοσφαίρου έχουν εξαιρετική σχέση, τονίζοντας με τον πλέον όμορφο τρόπο πως σέβεται και τρέφει μεγάλη συμπάθεια για τον πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα είπε και μια επική ιστορία σχετικά με τα… αγγλικά του Λίο Μέσι που δεν είναι όμως και στο καλύτερο επίπεδο.

Τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Λίο Μέσι:

«Φυσικά και τρέφω συμπάθεια για τον Μέσι. Είμαστε μαζί στη σκηνή εδώ και 15 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Θυμάμαι να του μετέφραζα αγγλικά στις τελετές επειδή δεν μιλούσε καλά αγγλικά. Πάντα μου φερόταν καλά και με σεβασμό», είπε ο Πορτογάλος σταρ για τον Λίο Μέσι.

Πηγή: sportsking.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΝΑΝΟΥ: «Γνώριζα τον ΑΠΟΕΛ γιατί παίζει στο Champions League και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

ΝΑΝΟΥ: «Γνώριζα τον ΑΠΟΕΛ γιατί παίζει στο Champions League και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του σημερινού (17:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, παραχώρησε ο Νανού.