Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Βασίλης Βαλλιάνος, ανάρτησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς το εξής:
«Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.κανενας δεν μπορούσε να είναι διαφορετικός μπροστά σε αυτόν τον ιό και τον πόνο που προκάλεσε COVID-19.
Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια μπουνιά πίσω και να κάνουμε όλοι μαζί την διαφορά . Γιατί τελικά δεν έχει σημασία πόσο πόνο σου προκάλεσε όταν έπεσες και χτύπησες αλλά η αντίδραση σου ότι σηκώθηκες στα πόδια σου ξανά και μπορείς και βλέπεις το μέλλον με τεράστια αισιοδοξία και θετικότατα με χαρακτήρα και προσωπικότητα σύστημα και πρόγραμμα.
Εύχομαστε σε όλους χρόνια πολλά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ το 2021 να είναι μια υπέροχη χρονιά ,λέμε ένα καινούργιο ξεκινημα. Όλοι μας . Γιατί μπορούμε να δείξουμε όλοι μας ένα καινούργιο πρόσωπο από το καλύτερο πρόσωπο μας . Και αν καταφέρουμε να το κάνουμε όλοι μαζί σίγουρα θα μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα προς το καλύτερο .
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ας κάνουμε το 2021 να το θυμόμαστε για πάρα πολλούς λόγους»
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης στην ΚΟΠ πραγματοποιήθηκε κλειστή συνάντηση του προέδρου της ΚΟΠ με τους συνεργάτες του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καλεστεί η ΑΕΛ και η Ομόνοια.
Λαμβάνει τα μηνύματα ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. Είχε ρεύμα ο Μπεργκ (τους τελευταίους μήνες), μέσα στον πράσινο λαό, για την θέση του προπονητή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης τύπου παρουσίασης του Πάολο Τραμετσάνι, ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΑΕΛ αν είναι έτοιμοι να στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο, στο σενάριο που προκηρυχθούν εκλογές για τον διάδοχο του Γιώργου Κούμα.