Και οι δύο τους ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με «τιμή» που δεν έφτανε ούτε το 1 εκατομμύριο. Παρ’ όλα αυτά, Μπάμπης Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης έχουν «τρελάνει» το Transfermarkt!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χωρίς καμία αμφιβολία Χρήστος Μουζακίτης και Μπάμπης Κωστούλας ήταν δύο εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν του Ολυμπιακού.

H αλήθεια είναι πως είχαν πάρει μία πρώτη «γεύση» απ’ την κατάκτηση του Youth League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να τους ρίξει στα… βαθιά.

Και οι δύο τους είχαν εξαιρετική παρουσία και ήδη έχουν ηχήσει οι πρώτες «σειρήνες» απ’ το εξωτερικό.

Ας μην ξεχνάμε, πως έχει γίνει μεγάλος «θόρυβος», για τα χρήματα που σκοπεύει να δαπανήσει η Μπράιτον για τον Μπάμπη Κωστούλα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, οι «γλάροι» ετοιμάζουν πρόταση, η οποία θα είναι στα 40 εκατομμύρια, με ποσοστό μεταπώλησης.

Χρήματα, που δεν περνούν απαρατήρητα, όταν μιλάμε για την «ελληνική αγορά». Εκτός όλων των άλλων, με την απόδοσή τους έχει καταφέρει να «τρελάνουν» το Transfermarkt.

H «εκτόξευση» των Μουζακίτη και Κωστούλα

Οι δύο τους έζησαν για πρώτη φορά την εμπειρία της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού. Ερχόμενοι απ’ τις ακαδημίες είχαν «γεμίσει» τις «μετοχές» τους, με ένα μικρό ποσό.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Αύγουστο, η χρηματιστηριακή αξία του Μπάμπη Κωστούλα ήταν στις 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ αυτή του Χρήστου Μουζακίτη στις 250 χιλιάδες.

Με λίγα λόγια και οι δύο μαζί είχαν ως «τιμή» τις 750 χιλιάδες ευρώ. Ένα ποσό πολύ μικρό, αν αναλογιστούμε τι ήρθε στη… συνέχεια.

Ο χρόνος περνούσε και οι δύο πιτσιρικάδες έκαναν το ένα… άλμα, μετά το άλλο, τόσο αγωνιστικά, όσο και χρηματιστηριακά.

Πού είναι οι δύο τους μετά την τελευταία ενημέρωση στο Transfermarkt; Στην κορυφή του Ολυμπιακού!

Κι όμως, μετά από περίπου εννέα μήνες στο ανδρικό τμήμα των «ερυθρολεύκων» έφτασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ έκαστος.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής, που τους «κοντράρει» είναι ο Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος έχει την ίδια «τιμή».

Το αν θα έχουν την ίδια ανοδική πορεία κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Ωστόσο, αν συνεχίσουν με την ίδια… φόρα, είναι -σχεδόν- βέβαιο πως τα 12 εκατομμύρια σε λίγο καιρό θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο!

Δείτε ΕΔΩ τους ακριβότερους παίκτες του Ολυμπιακού, βάσει Transfermarkt.

 
ole.gr
 
«Ψειρίζουν» τη λεπτομέρεια για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο λάθους

«Ψειρίζουν» τη λεπτομέρεια για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο λάθους

Μπορεί ο κόσμος της Ομόνοιας να αγωνιά για τις μεταγραφές, αλλά στο «τριφύλλι» δεν βιάζονται...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μυθικό βίντεο με Ατζούν και... Easy Rider Αλαφούζο!-ThemaSports
22/06 @ 22:28

Μυθικό βίντεο με Ατζούν και... Easy Rider Αλαφούζο!

Τον γύρο της Τουρκίας έχει κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται πάνω σε μια μοτοσυκλέτα οι Ατζούν Ιλιτζαλί και Γιάννης Αλαφούζος.

Ποια ομάδα... δίνει «ρέστα» για Αϊτόρ - «Γέλαγε ο παίκτης όταν ενημερώθηκε ότι το ενδιαφέρον είναι σοβαρό»!-ThemaSports
22/06 @ 20:07

Ποια ομάδα... δίνει «ρέστα» για Αϊτόρ - «Γέλαγε ο παίκτης όταν ενημερώθηκε ότι το ενδιαφέρον είναι σοβαρό»!

Σύμφωνα με σημερινό (22/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, ο Πανιώνιος έκανε μία αδιανόητη - για τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων της Super League 2 - πρόταση, προσφέροντας στον Αϊτόρ συμβόλαιο τριών ετών με συνολικές αποδοχές που φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ!

ΑΕΚ: Αυτή είναι η αποστολή που θα πάρει ο Μάρκο Νίκολιτς στην Ολλανδία - Εκτός Πινέδα και Πιερό-ThemaSports
22/06 @ 19:31

ΑΕΚ: Αυτή είναι η αποστολή που θα πάρει ο Μάρκο Νίκολιτς στην Ολλανδία - Εκτός Πινέδα και Πιερό

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Μάρκο Νίκολιτς.

Στις 10 πιθανότερες ομάδες να αγωνιστούν στο Europa League ο Παναθηναϊκός-ThemaSports
22/06 @ 15:23

Στις 10 πιθανότερες ομάδες να αγωνιστούν στο Europa League ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο τις περισσότερες πιθανότητες έχει το ενδεχόμενο του να βρεθεί στο Europa.

Οριστικό: Παραιτείται ο Κατσαρής από τον ΑΣ ΠΑΟΚ!-ThemaSports
22/06 @ 15:14

Οριστικό: Παραιτείται ο Κατσαρής από τον ΑΣ ΠΑΟΚ!

Σε τροχιά ραγδαίων εξελίξεων κινείται ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, καθώς η παραίτηση του Θανάση Κατσαρή από την προεδρία του ΑΣ αποτελεί πλέον ειλημμένη απόφαση!

Stoiximan Super League: Τα συμβόλαια του Big 5 που εκπνέουν το επόμενο καλοκαίρι-ThemaSports
22/06 @ 12:28

Stoiximan Super League: Τα συμβόλαια του Big 5 που εκπνέουν το επόμενο καλοκαίρι

Οι ομάδες εκτός από τις προσθήκες στο θερινό παζάρι έχουν να διαχειριστούν και το κομμάτι των αποχωρήσεων και φυσικά τα συμβόλαια που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Δείτε τη λίστα με τα συμβόλαια του Big-5 της Ελλάδας που εκπνέουν στο τέλος της επόμενης σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ