Ακολουθήστε μας στο Google news
Προς Ομόνοια οδεύει ο Αμρ Ουάρντα.
Ο Αιγύπτιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας Metrosport.gr, αν και στην αρχή ήθελε να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα, τώρα φαίνεται να αλλάζει στάση και να είναι ένα βήμα να ενταχθεί στο τριφύλλι.
Τονίζεται, πως μετά το παιχνίδι των πρασίνων με τη Λέγκια θα υπάρξουν εξελίξεις.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ο Αμρ Ουάρντα δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.
Όπως είναι γνωστό υπάρχει πρόταση στον ΠΑΟΚ από την Ομόνοια, που η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν τον δελέαζε ιδιαίτερα. Έλεγε ότι ψάχνει μέσω Ιταλού ατζέντη να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα.
Πλέον, όμως, φαίνεται ότι έχει αλλάξει στάση, επειδή βλέπει ότι παραμένει ανενεργός, και αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά. Η Ομόνοια θέλει να τον αξιοποιήσει ως δεκάρι και μετά το αποψινό παιχνίδι με την Λέγκια αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Με τα τωρινά δεδομένα θα καταλήξει εκεί».
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Σταύρος Δημοσθένους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
02/01 @ 22:44
Ο 24χρονος Σλοβάκος κεντρικός Άνταμ Κόπας εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ του Οθέλλου.
27/12 @ 12:25
Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2023/24 από το Themasports.
31/12 @ 00:00
Ο απολογισμός των μεταγραφών του καλοκαιριού (2023) στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2023/24.
BEST OF THEMASPORTS