Ακολουθήστε μας στο Google news
Από χθες (26/6) έχει βουίξει η ποδοσφαιρική πιάτσα για «τελειωμένη» συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Νίκλας Χουλτ, τον αριστερό ακραίο οπισθοφύλακα της ΑΕΚ, μετά από ένα δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας Gazzetta.gr.
Διαβάστε: Στέλνουν τον Χουλτ στην Κύπρο και παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη συμφωνία!
H ιστοσελίδα μας, ThemaSports, επικοινώνησε με τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ στάθηκε και στην περίπτωση του Νικόλα Ιωάννου τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι με τον διεθνή άσο και τη Νότιγχαμ Φόρεστ που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
«Τίποτα απολύτως και με κανέναν», η χαρακτηριστική απάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη στο ThemaSports.
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα το απόγευμα (16:00) ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι στο ΓΣΠ, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS