Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στην Τσέλιε, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης
Πανέτοιμη για την αυριανή (24/07, 21:00) πρώτη μάχη με την Τσέλιε στη Σλοβενία για τον Β' προκριματικό του Europa League, είναι η ΑΕΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ανυπομονούμε για τους επίσημους αγώνες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη League Phase του Conference League»
Για την προετοιμασία και αν θα είναι έτοιμη η ομάδα του για τον αυριανό αγώνα: «Είχαμε αρκετά θετικά στην προετοιμασία. Κρατήσαμε το ρόστερ μας, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Έμεινα ικανοποιημένος από το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών. Ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα φιλικά στην Πολωνία ήταν για να πάρουμε αγωνιστικά λεπτά στα πόδια. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε την ομάδα που θα αγωνίζεται πιο συχνά».
Για την Τορπέντο: «Είναι καλή ομάδα που έχει παιχνίδια στα πόδια της όπως έγινε και πέρσι, με την Ομόνοια να παίρνει την πρόκριση. Τα γνωρίζουμε αυτά και θα πρέπει να είμαστε το καλύτερο μας επίπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για τον Χάμπο Χαραλάμπους: «Προκάλεσε συζήτηση, γιατί ταυτόχρονά έγινε και η μετακίνηση του Κακουλλή στον Άρη. Ο Χάμπος όταν ήρθα στην Ομόνοια ήταν 17 ετών. Πήγε στην πρώτη ομάδα και αναπτύχθηκε. Ήταν σημαντικός ποδοσφαιριστής. Σήμερα είναι 23 ετών, ένας άντρας. Ο Χάμπος γνωρίζω πως πέρσι ήταν απογοητευμένος, γιατί θα ήθελε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Περίμενα φέτος πως θα έπαιρνε τις ευκαιρίες του για να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο στην ομάδα. Ήρθε όμως η πρόταση του Άρη και ο Χάμπος ήθελε να πάει εκεί. Αφού συμφώνησε και η Ομόνοια, εμείς δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε».
Για τις μεταγραφές: «Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα θέλαμε να είχαμε όλο το ρόστερ μας έτοιμο πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Άλλες ομάδες είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Έχουμε κι εμείς τους παίκτες που κυνηγάμε. Είναι ποδοσφαιριστές που περιμένουν να βρουν κάτι καλύτερο. Το μήνυμα μας είναι ότι μέσα από τη μεταγραφική ενίσχυση, να γίνει η ομάδα καλύτερη. Προτιμούμε να πάρουμε τον χρόνο μας και να κάνουμε σωστές κινήσεις, παρά να έρθει κάποιος παίκτης που δεν θα τον χρειαστούμε. Έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ και δεν βιαζόμαστε».
Ανδρέας Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου Ομόνοιας):
Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Αναμένουμε 8-10 χιλιάδες, ίσως και περισσότεροι. Ευχόμαστε να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο στον αγώνα».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου στο πιο κάτω βίντεο: