Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ελλαδική ιστοσελίδα, Sdna.gr, σχολιάζει το ευχητήριο μήνυμα του ΑΠΟΕΛ προς τον Ολυμπιακό Πειραιώς, για τα γενέθλια της ομάδας του Πειραιά, καθώς οι σχέσεις των δύο ομάδων, είχαν «χαλάσει» μετά το -τότε- ναυάγιο της μεταγραφής του Πιέρου Σωτηρίου στην Ελλάδα με τον διεθνή επιθετικό να καταλήγει στην Κοπεγχάγη.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:
  Ιδιαίτερη μέρα η Τρίτη (10/3) για τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ομάδα είχε τα γενέθλια της συμπληρώνοντας 95 χρόνια ζωής. Κι ένα από τα ευχετήρια μηνύματα που έφτασαν στον Πειραιά, είχε πηγή προέλευσης – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA- την Κύπρο και έφερε την υπογραφή του ΑΠΟΕΛ! Το συγκεκριμένο ευχετήριο μήνυμα, δεν είναι σαν όλα τα άλλα και εμπεριέχει ξεχωριστό «ειδικό βάρος». Βλέπετε, οι σχέσεις Ολυμπιακού – ΑΠΟΕΛ διαταράχθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και...τσαλακώθηκαν άσχημα. Κι αυτό ήταν κάτι που συνέβη από την στιγμή που την άνοιξη του 2017, ο κυπριακός σύλλογος αποφάσισε να πουλήσει τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στον Ολυμπιακό που ενδιαφερόταν σφοδρά για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο τα παιδιά του Πειραιά είχαν τότε έτοιμη και σιδερωμένη τη φανέλα του Κύπριου επιθετικού στου Ρέντη κι έμειναν «παγωτό» στο άκουσμα του μεταγραφικού deal με την Κοπεγχάγη. Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ φέρεται να΄χαν συμφωνήσει προφορικά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Σωτηρίου στην ομάδα του Πειραιά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του είχαν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους, πως ο ΑΠΟΕΛ αθέτησε την μεταξύ τους προφορική συμφωνία για την μεταπήδηση του Σωτηρίου στον Ολυμπιακό και ήταν πυρ και μία με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας, κόβοντας έκτοτε κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους. «Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι λόγω του Πιέρου. Η πρόκληση και η προσφορά από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουμε να την αρνηθούμε ή να σκεφτούμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε συνέντευξη που έδωσε λίγο μετά την μεταγραφή του Σωτηρίου στην ομάδα της Δανίας. Γι΄αυτό και στην προκειμένη περίπτωση το ευχετήριο μήνυμα του κυπριακού συλλόγου στον Ολυμπιακό με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων των "ερυθρόλευκων" δεν περνάει στα…ψιλά κι έχει ξεχωριστή σημασία. Μένει να φανεί αν μπορεί κιόλας να αποτελέσει το έναυσμα, ούτως ώστε να κλείσουν οι παλιές πληγές και να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο κλαμπ. Ο χρόνος, θα δείξει».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ