Δεν κατάφερε να «ντουμπλάρει» ο Μάουρο…

Δεν κατάφερε να «ντουμπλάρει» ο Μάουρο…

Πριν από δυόμισι μήνες, ως προπονητής της Καρμιώτισσας, ο Μάουρο Καμορανέζι, είχε νικήσει τον Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος».

Χθες αντιμετώπισε τους κυανόλευκους της Λεμεσού στο σπίτι τους, φορώντας την φόρμα με τον «φοίνικα» στο στήθος.

Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πιο καλή η ομάδα του μέσα στο γήπεδο, ωστόσο στην επανάληψη το «έργο» ήταν διαφορετικό.

Ο Ιταλό-Αργεντινός τεχνικός, δεν βρήκε τις κατάλληλες λύσεις, να βοηθήσει ικανοποιητικά την ομάδα του, όταν έγινε το 1-0. Μετά το 2-0, που αποβλήθηκε κι ο Κάργας, φάνηκε η Κυρία να ρίχνει «λευκή πετσέτα».   

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Σάλκε είναι ξανά εδώ: Πέρασε εντυπωσιακά από το Βερολίνο για την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην Bundesliga!

Η Σάλκε είναι ξανά εδώ: Πέρασε εντυπωσιακά από το Βερολίνο για την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην Bundesliga!

Μετά την ισοπαλία με τη φοβερή και τρομερή Μπάγερν, η Σάλκε πήγε στο Βερολίνο και πήρε τη νίκη με το… έτσι θέλω, φτάνοντας στο 3-1 για το πρώτο της «τρίποντο» μετά την επιστροφή στην Bundesliga!