Από εκεί το πήγε, από εδώ το έφερε, παντού το έψαξε, άκρη τελικά δεν βρήκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με την κατάσταση στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του, ήταν το τηλέφωνο προ δεκαημέρου από τον ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα δεν προχώρησε η υπόθεση και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα.
Μετά από ένα χρόνο μακριά από τους πάγκους, ο Ουζουνίδης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.
Πηγή: www.sportime.gr
Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε ο «Ούζου» – Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του και ποιο πόστο αναλαμβάνει ο Χατζηλούκας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.