Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ινγκέμπριγκτσεν, μετά το 0-0 με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη... Για τον αγώνα: «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Ελέγχαμε το παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε πολλές μακρινές μπαλιές και για αυτό βάλαμε τον Βιντιγκάλ και τον Τομάς για να το ελέγξουμε και τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ανόρθωση. Ήμασταν και άτυχοι στη φάση που βρήκε η μπάλα στο δοκάρι κι έφυγε πίσω. Μένουν αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος, τουλάχιστον δεν ξέφυγε η Ανόρθωση και συνεχίζουμε». Για την αδυναμία στο σκορ: «Δεν έχω δει και πολλά παιχνίδια ντέρμπι πριν έρθω. Θεωρώ πως η ομάδα μου σιγά - σιγά μπορεί να ελέγχει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και δεν δίνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στο επιθετικό τρίο, αλλά δώσαμε σε ένα μήνα εννιά αγώνες. Βελτιωνόμαστε και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν οι νέοι παίκτες και θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφς ώστε να κερδίσουμε τους αγώνες που πρέπει».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ