Ακολουθήστε μας στο Google news

Καμία βομβιστική επίθεση (που είναι φυσικά καταδικαστέα) και κανένα "λουκέτο" στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ, δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο πολύπαθο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ότι δηλαδή το συγκεκριμένο "προϊόν" κρίνεται αναξιόπιστο και δεν το λένε πλέον μόνο οπαδοί και κάποια ΜΜΕ που μπορεί διάφοροι να τους χαρακτηρίζουν ακόμα και... "γραφικούς", αλλά είναι αναξιόπιστο και με τη... "στάμπα" του Προέδρου της Δημοκρατίας, που έκανε λόγο για "Στάβλο του Αυγεία" που πρέπει να καθαρίσει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυστική παρέμβαση Προέδρου της Δημοκρατίας για Κυπριακό ποδόσφαιρο – «Κάποιοι διαιτητές μαζί με διεφθαρμένους…» Επίσης, τα δεδομένα είναι εκεί και δεν αλλάζουν, όσον αφορά: 1) Τους δεκάδες κίτρινους και κόκκινους φακέλους που απέστειλε την τελευταία δεκαετία η UEFA στην ΚΟΠ, για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. 2) Την ανεπάρκεια κάποιων διαιτητών που με τα φαλτσοσφυρίγματα τους αλλοιώνουν αποτελέσματα, ότι αυτό συνεπάγεται για τις αδικημένες ομάδες (παίκτες, προπονητές, διοικήσεις, οπαδούς). 3) Τη μη ύπαρξη παραδειγματικών τιμωριών σε διαιτητές αλλά και παρατηρητές που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, σε παιχνίδια που υπάρχει μάλιστα και τηλεοπτική μετάδοση και άρα, ο κόσμος βλέπει και βγάζει τα συμπεράσματα του για το τι έγινε στα συγκεκριμένα ματς. 4) Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά σε κάποιες αποφάσεις (κατά καιρούς) της Αθλητικής Δικαιοσύνης. 5) Την απίστευτη απαξίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κύπριων οπαδών για το ποδόσφαιρο μας, για την ΚΟΠ, τους διαιτητές, παρατηρητές και όχι μόνο και δεν αναφερόμαστε μόνο στα επικριτικά ή και υβριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και στην αποχή/απουσία του από τα γήπεδα, που χρόνο με το χρόνο, η προσέλευση μειώνεται και σίγουρα, δεν είναι αποκλειστική... ευθύνη της κάρτας φιλάθλου αυτό το γεγονός. 6) Την καχυποψία και την προκατάληψη που αγγίζει πολλές φορές τα όρια της... παράνοιας πριν ή και μετά από κάποια παιχνίδια που όλοι "ξέρουν" ή "ήξεραν" ποιος θα κέρδιζε ή αν θα έληγε το ματς με... "βολική" ισοπαλία. 7) Οι βομβιστικές επιθέσεις εις βάρος ανθρώπων του ποδοσφαίρου (κυρίως διαιτητών), που έγιναν... 16 (δεκαέξι) την τελευταία δεκαετία, οι οποίες κάνουν το γύρο της Ευρώπης (και όχι μόνο...), ότι αυτό συνεπάγεται για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τη χώρα μας γενικότερα. 8) Όποιον ποδοσφαιράνθρωπο ρωτήσεις, που είναι ή ήταν καλά μπασμένος στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, όλο και κάποια... περίεργη ιστορία θα έχει να διηγηθεί. 9) Υπάρχουν και άλλα που μπορούμε να παραθέσουμε, αλλά το κλείνουμε εδώ για... ευνόητους λόγους. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή, αυτοί που κρατούν το "μαχαίρι και το πεπόνι", θα ασχοληθούν σοβαρά με την προστασία του "προϊόντος" τους, για να μην έρθει η στιγμή που ο Κύπριος οπαδός, θα βαριέται να βλέπει τα ματς του Κυπριακού πρωταθλήματος ακόμα και από την τηλεόραση...
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους-ThemaSports
05/05 @ 14:40

«The Ball Boyz» με Κλήμη Αλεξάνδρου και Άριστο Αριστοκλέους

Το 6ο επεισόδιο απόψε στις 21:15 από Cablenet Sports 1

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!-ThemaSports
04/05 @ 19:04

Premier League: «Διπλό» παραμονής για τη Νότιγχαμ, «βουλιάζει» η Μπέρνλι!

Μία σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον Χάντσον Οντόι. Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι ηττήθηκε με 4-1 από τη Νιούκαστλ, ενώ Μπρέντφορντ και Φούλαμ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!-ThemaSports
04/05 @ 23:01

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…-ThemaSports
04/05 @ 14:08

Στο ψάξιμο ο Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε και επίσημα από τον Πανσερραϊκό.

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ