Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας έριξε πεντάρα στη Ρουμανία, προκρίθηκε στα τελικά του EURO 2020 πανηγυρικά, αλλά όλα δείχνουν την απομάκρυνση του ομοσπονδιακού τεχνικού και την επιστροφή του Λουίς Ενρίκε.

Ο Ρόμπερτ Μορένο, ο οποίος καθοδήγησε τους «φούριας ρόχας» από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι χθες το βράδυ, έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια, μπροστά στους παίκτες του, μετά τη νίκη επί των Ρουμάνων στο «Wanda Metropolitano». Κατόπιν δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ κανένας Ισπανός διεθνής δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν. Σκηνικό το οποίο προφανώς και ήταν εντελώς αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να επικρατεί σε μια τέτοια πανηγυρική, αγωνιστικά, βραδιά. Σήμερα, μάλιστα, η εφημερίδα «Marca» κυκλοφόρησε έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο «Η εθνική Ισπανίας δεν μπορεί να είναι τσίρκο». Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Ρουμανία, ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας συζητά με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δείχνει έτοιμος να επιστρέψει. Θυμίζεται ότι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε παραιτηθεί τον περασμένο Ιούνιο λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η εννιάχρονη κόρη του, η οποία τελικά «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο. Αντί του Λουίς Ενρίκε, ανέλαβε ο Μορένο, μέχρι τότε βοηθός του, ο οποίος μάλιστα είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν παίρνει τα ηνία της εθνικής ομάδας ως υπηρεσιακός. Ο ίδιος, βέβαια, είχε ξεκαθαρίσει πως αν ο Λουίς Ενρίκε επιθυμούσε κάποια στιγμή να επιστρέψει, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αυτός που έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις είναι ο Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος φέρεται να αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Μορένο και να τον «αδειάζει» μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του EURO 2020. Ο χαρακτηρισμός «τσίρκο» στο πρωτοσέλιδο της «Marca» αφορά τον Ρουμπιάλες, ο οποίος τα έκανε άνω κάτω μάλλον χωρίς λόγο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ψηφοφορία που κάνει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «AS», ποσοστό άνω του 80% όσων συμμετείχαν θεωρεί λανθασμένη τη στάση του προέδρου και στηρίζει τον Μορένο. Ο Ρουμπιάλες θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12:00 (ώρα Ισπανίας) και εκτιμάται ότι θα ανακοινώσει τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό. Αυτός θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να γυρίσει στη δουλειά ώστε να είναι αυτός που θα βρίσκεται στον πάγκο των «φούριας ρόχας» στο EURO του προσεχούς καλοκαιριού. Ο Μορένο θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του. Πηγή: sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ