Η ΑΕΛ πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Κεραυνό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α' Κατηγορίας, και συμπλήρωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Για την ομάδα του Στροβόλου ήταν η πρώτη ήττα σε τρία παιχνίδια.
Σημαντικές επιτυχίες – τις δεύτερες τους στην τρέχουσα σεζόν - κατέγραψαν, επίσης, η Αναγέννηση Γερμασόγειας και η Ανόρθωση.
Η πρώτη υποχρέωσε τη δεύτερη στη βαθμολογία, ΕΘΑ, στη δεύτερη σερί ήττα, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ που παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγώνες.
Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική είχε ο Phoenix MJ Basket Plus.
Αναγέννηση Γερμασόγειας-ΕΘΑ 66-60ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-15, 29-33, 44-45, 66-60Αναγέννηση Γερμασόγειας (Ηράκλης Πιττάκας)
Κυριάκου 6, Σοφοκλέους 6 (2), Ξενοφώντος 4, Παυλίδου 2, Ουάιν 42 (2), Γεννίτσαρη 6 (2), Σούμπρα, Καλλή
ΕΘΑ (Σκεύη Γεωργίου)
Θεοδοσίου 22 (2), Ακαθιώτη 2, Κάσιν 4, Σπυρίδου, Κυπριανού 14 (2), Μύθιλλου 4, Ιγνατίου 12, Παπαγιάννη, Κουσαρίδου 2, Κατσουρή
Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ-Ανόρθωση 34-73ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-18, 21-32, 26-46, 34-73Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ (Τάκης Μιραλλάης)
Μ. Καλλιάνου 2, Χ Καλλιάνου 4, Κουζάλη 2, Μπράουν 25 (1), Γουάφα, Τσολιά 1, Στουππένου
Ανόρθωση (Άριστος Αρίστου)
Πάγκαλος 11 (1), Πιττάκα 7 (1), Μενελάου 7, Ράτσα 15, Μκλούρε 19, Γεωργίου 6, Κωνσταντίνου 5 (1), Ιωάννου, Χαραλάμπους 3 (1), Βάτσιεβα, Γενγκενίδη
Kεραυνός-ΑΕΛ 48-58ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-23, 24-34, 38-45, 48-58Κεραυνός (Χρίστος Στυλιανίδης)
Νίκολα 2, Πιτσιλίδου 5, Νικολάου, Αθανασίου, Έιβερι 23, Ρουσάκη 8 (1), Μερκούρη 4, Θεολόγου 2, Χριστοδούλου 2
ΑΕΛ (Γιώργος Παλάλας)
Παπαδούρη, Κινιάλι 16 (1), Στυλιανίδη, Κυριάκου, Όρλοβιτς 7, Μαυρουδή, Αντωνίου, Τσάρλτον 5, Ντιν 25 (2), Παπάλα
Η επόμενη αγωνιστική (10/11)
Phoenix MJ Basket Plus - Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ
Ανόρθωση Αμμοχώστου - Κεραυνός Στροβόλου
ΑΕΛ - Αναγέννηση Γερμασόγειας
Ρεπό: ΕΘΑ Έγκωμης
Την είσοδο της στον τελικό της σφυροβολίας και την 8η θέση στον κόσμο πανηγύρισε η Αιμιλία Κολοκοτρώνη στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Rhine-Ruhr 2025!
Με άλμα στα 1.87μ, η Έλενα Κουλιτσένκο χάρισε στην Κύπρο το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Ράιν-Ρουρ 2025!
Στην κορυφή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος του Βόλου ανέβηκε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία χάρη σε μια τρομερή κούρσα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα!
Μεγάλη επιτυχία για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής σημειώθηκε στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF) «Skopje 25», που διεξάγεται στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας από τις 20 έως τις 26 Ιουλίου 2025.