Νέο μετάλλιο για την Ελλάδα: Χρυσή στα 100μ. με σπουδαία εμφάνιση η Σπανουδάκη!

Νέο μετάλλιο για την Ελλάδα: Χρυσή στα 100μ. με σπουδαία εμφάνιση η Σπανουδάκη!

Στην κορυφή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος του Βόλου ανέβηκε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία χάρη σε μια τρομερή κούρσα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα!

Ονειρικά εξελίσσεται η πρώτη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό του Βόλου για την Ελλάδα!

Πραγματοποιώντας μία από τις κορυφαίες κούρσες της στη φετινή χρονιά, η Ραφαέλα Σπανουδάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα με χρόνο 11.31, πλησιάζοντας το ατομικό της ρεκόρ!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «καθάρισε» την κούρσα ουσιαστικά από τα πρώτα μέτρα της, αφού, ξεκίνησε δυναμικά από την απεμπλοκή της κιόλας από τον βατήρα, φτάνοντας στη νίκη και τον τίτλο του Βαλκανιονίκη!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Αν η μοίρα στέλνει σημάδια, τότε η Άρσεναλ πήρε δυο από αυτά. Όσα και τα αυτογκόλ που χρειάστηκε κόντρα στη Γουλβς για το 2-1, που διαμορφώθηκε στο 94' σε ένα Έμιρεϊτς που λίγο έλειψε να υποστεί σοκ!