Το σωματείο του Απόλλωνα ενημερώνει:
«Δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από τη ποδοσφαιρική ακαδημία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας, θα βρεθούν κοντά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας το απόγευμα της Τετάρτης (25 Σεπτεμβρίου) από τις 15:15 μέχρι τις 16:15 στο γήπεδο του Καλογεροπουλείου Γυμνασίου.
Στόχος και σκοπός της επίσκεψης των δύο διεθνών μας ποδοσφαιριστών είναι να συνομιλήσουν και να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.
Μια όμορφη εμπειρία, την οποία είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο Καλογεροπούλειο Στάδιο την Τετάρτη.
Οι θρυλικές Ακαδημίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού έχουν γυρίσει σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά»!
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.