"Η διοίκηση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει το σεβασμό της στους οπαδούς της Πάφου FC, για το πανό που ανάρτησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι και αναφερόταν στην Αμμόχωστο, ως μια πόλη που αν και δεν γνώρισαν, την αγάπησαν.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ενώνει και όχι να διασπά. Ενέργειες όπως αυτές των οπαδών της Παφιακής ομάδας αξίζουν της ανάλογης προβολής και είναι άξιες συγχαρητηρίων.
Από το χώρο του αθλητισμού πρέπει να στέλνονται τα σωστά μηνύματα και σαφώς η έγνοια για την πόλη μας και την κατεχόμενη μας πατρίδα είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί άπαντες, είτε είναι πρόσφυγες είτε όχι.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Παφιακής ομάδας που παρευρέθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» γι” αυτή τους την ενέργεια, τους ευχόμαστε κάθε καλό, όπως επίσης και στην ομάδα τους κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν".
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.