Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, Παύλος Κοντίδης βρέθηκε ως καλεσμένος της Ελπίδας Ιακωβίδου στο πλατό του ΡΙΚ και την εκπομπή «Όμορφη μέρα, κάθε μέρα».
Ο 29χρονος ιστιοπλόος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, πως άρχισε την ιστιοπλοΐα και τους τίτλους που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε το 2010 στη μέση και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν δεν μπορούσε ούτε να φορέσει τις κάλτσες και τα παπούτσια του.
Παράλληλα μίλησε και για το πρωτοποριακό πρόγραμμα #TowardsTokyo, μια δική του πρωτοβουλίας μέσω της οποίας φιλοδοξεί να ενισχύει οικονομικά από τρεις έως πέντε αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.
Δείτε σε βίντεο τι είπε στην Ελπίδα Ιακωβίδου:
Την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων επισκέφθηκε την Παρασκευή (25/07) ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σερβία και στη Βόρεια Μακεδονία κ. Ανδρέας Φωτίου.
Ο Γιάννης Αντωνίου έκανε αυτό που κανείς Κύπριος δεν είχε καταφέρει ξανά: κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του κυπριακού τζούντο σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες!
Ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των δεκαεννιά (19) αθλητών και αθλητριών στον στίβο, τζούντο, σκοποβολή, κολύμβηση, τάεκβοντο, ποδηλασία, επιτραπέζια αντισφαίριση και μπάντμιντον κατά την τέταρτη αγωνιστική μέρα του 18ο Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νέων.
Ο θρυλικός παλαιστής του WWE, Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan), πέθανε σήμερα σε ηλικία 71 ετών στο σπίτι του στο Κλίαργουοτερ της Φλόριντα, από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.