Ακολουθήστε μας στο Google news
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα γάντια της Πάρμα ο Τζίτζι Μπουφόν, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις.
Οι Crociati αποτελούν τεράστιο κομμάτι της καριέρας του 41χρονου πορτιέρε καθώς σε αυτούς ξεκίνησε να παίζει από 17 ετών και σε αυτούς έφτιαξε το όνομά του πριν πάρει τη μεταγραφή ρεκόρ [52 εκατ. ευρώ] στην Γιουβέντους και στη συνέχεια γίνει μύθος στην Εθνική Ιταλίας. Ο Μπουφόν φόρεσε τα γάντια της Πάρμα σε 220 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις [168 στην Serie A] από το 1995 μέχρι το 2001 και έπειτα από 'απουσία' 18 ετών μπορεί να πραγματοποιήσει μια συγκινητική επιστροφή στο Enio Tardini.
Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν, το μέλλον του είναι ανοικτό και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, ο άνθρωπος που έπαιξε σε 176 αγώνες με την Εθνική Ιταλίας, έχει ήδη μιλήσει με την Πάρμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει τις συζητήσεις στο οικονομικό επίπεδο, όμως μια συμφωνία θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο.
Πέρα από τους τίτλους που πήρε με την Γιουβέντους [9 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 5 Super Cup], ένας από τους κορυφαίους keepers όλων των εποχών, ο Μπουφόν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006 με την Squadra Azzurra και ήταν στην αποστολή της σε 5 Mundial και 4 Euro. Ευρωπαϊκό τίτλο πανηγύρισε μόνο με την Πάρμα και ήταν το Κύπελλο UEFA του 1999, χρονιά στην οποία σήκωσε επίσης το Coppa Italia και το Ιταλικό Super Cup.

Πηγή: sdna.gr
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (21:00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην TSC Arena στη Σερβία για τον Β' προκριματικό του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS