Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα το απόγευμα στην Ουγγαρία ο προπονητής της Ακαδημίας Πούσκας, Ζσολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (31/07, 21:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Είχαμε ενα δύσκολο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο χάσαμε λόγω της εμφάνισης μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε δύο γκολ που μας κόστισαν πολύ και εχουμε αυτή τη μικρή διαφορά με τον Άρη. Αν αποφύγουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα, έχουμε τύχη και πιθανότητες πρόκρισης. Είμαι θετικός για αυριο».
Για το αν θα αλλάξει αύριο την ομάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και πού θα κριθεί ο αγώνας: «Καταρχήν, συλλυπητήρια στα θύματα της πυρκαγιάς. Είχα την τύχη να ερθω πολλές φόρες στο νησί και ήταν καταστροφή αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι αναγκάστηκα να κάνω νωρίτερα τις αλλαγές στο Β' ημιχρονο λογω του σκορ. Θα ήθελα να ήμασταν πιο επιθετικοί στον πρώτο αγώνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Χωρίς παρεξήγηση, δεν υποτιμώ τον Άρη, ειναι δυνατός κι επικίνδυνος αντίπαλος, νομίζω δεν ήταν στο 100% την περασμένη εβδομάδα αλλα κι εμείς δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».
Για τη μεταγραφή του νέου τερματοφύλακα της ομάδας του, Péter Szappanos: «Αισθανόμασταν ότι χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό, και σε σχέση με τον ανταγωνισμό κάναμε την κίνηση για να αντικαταστήσουμε και τον πρώτο μας τερματοφύλακα. Έτσι πήραμε έναν Ούγγρο με ποιότητα και φυσικα τον πήραμε για να μην τον πάρει ο ανταγωνισμός».
Εκ μέρους των παικτών της Ακαδημίας Πούσκας μίλησε ο Γκαμπονέζος επιθετικός, Λαμίν Κόλεϊ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το πρώτο εκτός, όμως πιστεύω στις δυνατότητες και στην ποιότητα της ομάδας μας. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και να κερδίσουμε στην έδρα μας. Έχουμε σκληρές προπονήσεις πίσω μας και είμαστε ικανοί να κάνουμε την ανατροπή και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».
Για την απόδοση του: «Έχω κίνητρο να μπαίνω από τον πάγκο και να σκοράρω. Ο ρόλος μου ειναι να σκοράρω, δεν με πειράζει αν έρχομαι από τον πάγκο».
Για το αν θα σκοράρει και αύριο: «Αισθάνομαι πολύ καλά, δουλεύουμε όλοι σκληρά για να είμαστε ικανοί και έτοιμοι στα παιχνίδια. Οφείλω στον κόουτς να είμαι έτοιμος και αυτό θα κάνω αν παίξω, να προσπαθήσω να σκοράρω ξανά. Αυτός είναι ο στόχος των επιθετικών».
Έχοντας ως «ασπίδα» το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ, η Ομόνοια ρίχνεται απόψε (20:00) στη μάχη απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι, με μοναδικό στόχο την πρόκριση της στον Γ' προκριματικό του Conference League με δεύτερη νίκη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/07 @ 11:07
Δεν μπορεί απ' ότι φαίνεται να διαχειριστεί τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Σκεντίγια στον Β' προκριματικό του Champions League, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι...
31/07 @ 10:01
Ο Λίο Μέσι δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό του, παρασύρθηκε από το συναίσθημα της στιγμής, ξέσπασε σε παίκτη της Άτλας μετά το 2-1 της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά... απολογήθηκε και του χάρισε τη φανέλα του.
30/07 @ 18:31
Αν η Λίβερπουλ στην προετοιμασία της έχει έναν πρωταγωνιστή, αυτός δεν είναι κάποιος από τους νέους σταρ, αλλά ένας 17χρονος. Ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα.
30/07 @ 16:36
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (31/07, 20:00) επαναληπτικού αγώνα για τον Β' προκριματικό του Conference League με αντίπαλο την Ομόνοια.
30/07 @ 15:09
Ακόμα δεν ξεκίνησε η χρονιά άρχισαν οι γκρίνιες στην Μπαρτσελόνα.
30/07 @ 13:30
Ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα που ξεκινά;
BEST OF THEMASPORTS