Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής το σωματείου Φρέναρος FC 2000.
Αναλυτικά:
«Αναβολή στην ψεσινή γενική συνέλευση, με την ομάδα μας να εκπέμπει SOS και να βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της από την ημέρα ίδρυσης της (2000). Το ενδιαφέρον δείχνει να είναι μηδαμινό και η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ. Έχει οριστεί νέα εκλογική-καταστατική συνέλευση στις 22/06 ώρα 19:30 στο Κοινοτικό Μέγαρο Φρέναρου που θα κρίνει και το μέλλον αυτής της ομάδας. Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας, που αγαπούν αυτή την ιδέα, όπως δεν την αφήσουν να αναστείλει την λειτουργία της και να γίνει μια νέα αρχή για το καλό όλων μας».
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.