Ακολουθήστε μας στο Google news
Ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα Sport-fm.gr αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει για Κατελάρη.
Αναλυτικά:
«O Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Κατελάρη και είναι δεδομένο ότι θα επανέλθει για τον ποδοσφαιριστή.
Ο νεαρός χαφ είναι από τους παίκτες που αρέσουν στον Νίκο Νταμπίζα. Μπορεί η Ομόνοια να είναι αρνητική στην πρώτη πρόταση του «τριφυλλιού» που αφορά χρήματα μόλις η ομάδα βγει στην Ευρώπη, αλλά η περίπτωση του 23χρονου δεν εγκαταλείπεται.
Σαφώς και υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες στην ομάδα, σαφώς και είναι γνωστό ότι το «τριφύλλι», στο πλαίσιο της οικονομικής εξυγίανσης, δεν μπορεί να αγοράσει κάποιον παίκτη. Ακόμη και από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και μέχρι το κλαμπ να… μηδενίσει, έτσι θα πορεύεται.
Ο Κατελάρης θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάει σε ένα πρωτάθλημα ανώτερο του κυπριακού. Όπως σας γράψαμε και χθες τον Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στην ισπανική Λούγκο, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά ο Κύπριος άσος προτιμά την προοπτική εκτός της Μεγαλονήσου.
Η Ομόνοια σήμερα απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων», αλλά το θέμα δε θα μείνει εδώ. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει για τον Κατελάρη και μένει να δούμε με ποιον τρόπο και πως θα μπορέσει να αλλάξει την άποψη της Ομόνοιας και να κάνει δικό του τον δυναμικό χαφ».
Στις ρεβάνς θα κυνηγήσουν προκρίσεις οι κυπριακές ομάδες, με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS