Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ τόνισε πως μάλλον δεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα.
Η κατάκτηση του Champions League βάζει τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ αυτόματα στη συζήτηση για τη Χρυσή Μπάλα. Ο Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ, ωστόσο, θεωρεί πως ο Λιονέλ Μέσι αξίζει το βραβείο.
«Πιστεύω πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και θα έπρεπε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Δεν το σκέφτομαι όμως. Αν την κερδίσω, θα το δεχτώ, αλλά θεωρώ πως πρέπει να κερδίσει ο Μέσι. Είναι ο κορυφαίος, είτε είναι στον τελικό είτε όχι», τόνισε.
Πηγή: Sport-fm.gr
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.