Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Νέα Σαλαμίνα, για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς (03/02, 17:00) για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μετά το πέρας της σημερινής τελευταίας προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά:
Βεσελόφσκι, Αλβμπόγκε, Σεργίου, Φουστάρ, Γκαρσία, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον, Κωστή, Ρέινολντς, Σιαθάς, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Μιντίκκης, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.
Επιμένουν οι πληροφορίες (σε άλλα Μέσα) ότι είναι θέμα ημερών να κλείσει η μετακίνηση του Μάριου Ηλία, από την πρωταθλήτρια Πάφο στην Ανόρθωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
BEST OF THEMASPORTS