Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Άδωνης Χριστοδούλου, ανάρτησε το πιο κάτω μήνυμα μαζί με μία φωτογραφία ρετρό από αγώνα της Λεμεσιανής ομάδας με αντίπαλο την ΕΝΠ το... 1986!
Δείτε το μήνυμα του:
"Πριν από 33 χρόνια, 1986, μία σημαντική νίκη της ΑΕΛ επί της ΕΝΠ.
Ελπίζω αύριο να επιστρέψουμε στις νίκες σε μία δύσκολη έδρα.
Καλή τύχη στην ομάδα μου".
Δείτε το ποστάρισμα του:
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.