Συνέχισε τη ΞΕΦΡΕΝΗ πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στο Πανσόλειο πρωτάθλημα η Ομόνοια 1948, η οποία συνέτριψε στο Ακάκι την Α.Ε. Κανναβιών με 0-4!
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
"Τελικό αποτέλεσμα στο Ακάκι. Η ομάδα μας ξεπέρασε αλλο ενα εμπόδιο και επικράτησε της Α.Ε. Κανναβιων με το άνετο 0-4.
Τα τερματα:
Μ. Αγγέλοφ - 43'
Γ. Μαυροφτής - 50'
Μ. Νεάρχου - 62'
Α. Τζιωνης - 70'".
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.