Ακολουθήστε μας στο Google news
Για όσους δεν είδατε το ψεσινό παιχνίδι της Αλκής με την ΑΕΛ, διαιτητής ήταν ο Κώστας Ψευδιώτης. Δεν είναι από τους καλύτερους του χώρου, αλλά σοβαρά λάθη δεν έκαμε στη συνάντηση.
Παρά τα
υπονοούμενα του Ντόσσα Τζούνιορ, η κίτρινη κάρτα που του έβγαλε ήταν σωστή. O αρχηγός της ΑΕΛ, χάνει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Πάντως ο Κώστας Ψευδιώτης, δεν θα ξεκουραστεί, αφού αύριο τον όρισαν να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Σαλαμίνας και της ΑΕΚ στο "Αμμόχωστος".
Υπάρχει κανονισμός που λέει, ότι, ένας διαιτητής μπορεί να οριστεί σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, όταν περάσουν 48 ώρες.
Η αλήθεια είναι ότι από τις 21.00 (παρά κάτι) που ολοκληρώθηκε ο αγώνας Αλκή-ΑΕΛ, μέχρι τις 18:30 που ξεκινά ο αυριανός, μεσολαβούν 45,5 ώρες.
Kαι ο Τσούκκας μπήκε σε δεύτερο παιχνίδι, εντός 48 ωρών, αλλά υπάρχει μια διαφορά. Ήταν τέταρτος χτες στο "Αμμόχωστος", τον ίδιο ρόλο θα έχει αύριο στο Ομόνοια-Απόλλωνας.
Το ζήτημα που θέλουμε να θίξουμε δεν είναι η αμοιβή, αλλά οι αντοχές ενός διαιτητή που καλείται να "παίξει" δυο ματς, εντός μικρού χρονικού διαστήματος.
Π.Χ.
Πρεμιέρα είχαμε την Πέμπτη στο Conference με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα για τις κυπριακές ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS