Ο Τόμας Μεχίας μίλησε μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια (25/11).
Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας:
''Το πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί. Ήμασταν επιθετικοί. Θεωρώ πως πρέπει να κρατήσουμε τις καλές στιγμές από το παιχνίδι, να ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο να αρχίσουμε δουλειά για το επόμενο ματς''.
''Όπως είπα το πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί. Μετά κουραστήκαμε λίγο και αυτός είναι ο λόγος θεωρώ που βρήκαν ευκαιρίες. Αλλά είναι φυσιολογικό να γίνει γιατί είναι καλή ομάδα η Ανόρθωση. Πρέπει να κρατήσουμε το καλό μισάωρο ενόψει των επόμενων παιχνιδιών''.
''Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κρατήσουμε μόνο τα θετικά''.
''Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς''.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.