Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια (25/11).
Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της Ανόρθωσης:
Μεταξύ άλλων είπε ότι «ήρθαμε στο ΓΣΠ με σκοπό να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε».
«Είχαμε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε, πρέπει όμως να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε».
«Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να τα κερδίσουμε».
«Ολοι σε αυτό το νησί θέλουμε την υποστήριξη των οπαδών και γεμάτα γήπεδα».
«Αυτό που θέλω να πω όμως προσωπικά, είναι ένα ευχαριστώ στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο με την οικογένεια του, στηρίζει την ομάδα, αγαπά την ομάδα και δίνει αυτό το πάθος που χρειαζόμαστε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι ΄αυτό το είδος φιλάθλων που έρχονται στο γήπεδο, ξεχνούν τα υπόλοιπα πράγματα και υποστηρίζουν τις ομάδες τους».
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.