Νέα ώρα για τη σέντρα του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores όρισε η Ομοσπονδία!
Και το θέατρο του παραλόγου που αφορά τη διεξαγωγή ή μη του δεύτερου τελικού ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς καλά κρατεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Μετά την πρώτη μετάθεση του ματς από τις 22:00 στις 23:00 (ώρα Ελλάδας), αποφασίστηκε νέα ώρα έναρξης του αγώνα, ενδεικτικό των πιέσεων που ασκούνται ώστε να γίνει κανονικά το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, με νέα ανακοίνωση της CONMEBOL, αποφασίστηκε ότι η σέντρα του δεύτερου τελικού θα πραγματοποιηθεί στις 00:15 ώρα Ελλάδας (και Κύπρου) και... βλέπουμε.
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά την αποχώρηση του απ' την Πάφο, ο Τζόναθαν Σίλβα ανακοινώθηκε απ' την Johor Darul Ta'zim, η ομάδα που πριν από μερικές εβδομάδες απέκτησε και τον Ζάιρο.
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.