Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα της ομάδας U16 του συλλόγου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έκανε ο δεξιός ακραίος αμυντικός, Φλωρεντίνος Σαμάνης.
Αναλυτικά:
"Την επιστροφή στις νίκες έχει ως στόχο στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U16.
Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και θέλει το «τρίποντο» για να ανέβει βαθμολογικά.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο δεξιός ακραίος αμυντικός, Φλωρεντίνος Σαμάνης και αναφέρθηκε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφος FC, καθώς και σε αυτόν που ακολουθεί κόντρα στους «μαυροπράσινους».
«Το παιχνίδι εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας τότε θα κερδίσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα από την Πάφος FC και να επικεντρωθούμε στον αγώνα που έρχεται. Πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»,
το σχόλιο του Σαμάνη.
Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/11) στο γήπεδο της ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργάτων και θα αρχίσει στις 10:00".
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θέλει θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
BEST OF THEMASPORTS