Πρέπει να μοχθήσει πολύ ο Χοακίν…

Πρέπει να μοχθήσει πολύ ο Χοακίν…

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης, είδαν την ομάδα να φέρνει -όπως και στην περσινή πρεμιέρα- λευκή ισοπαλία με την Ομόνοια Αραδίππου.

Ήταν άλλοι προπονητές μπροστά από τους πάγκους τον Αύγουστο του '24, πέρσι ήταν ο Οκκάς στην Κυρία και ο Χούγκο Μάρτινς, μπροστά από πάγκο των «περιστεριών».

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Ισπανός Χοακίν Γκόμεθ, πρέπει να… μοχθήσει πολύ, για να φέρει την Ανόρθωση σε μια κατάσταση και επίπεδο, που θα την χαίρονται πραγματικά οι πιστοί οπαδοί της.

Δικαιούται ένα… λογικό χρονικό διάστημα, να βρει την φόρμουλα, για να βγάζει η ομάδα περισσότερες αρετές.

Πολύ περισσότερο, που άλλαξαν ξανά, παρά πολλοί παίχτες. Δεν θα βιαστούμε να σκαρτάρουμε μερικούς, από το πρώτο μόλις επίσημο ματς.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη στους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη στους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε (21:00 - ΕΡΤ) στο ΣΕΦ, για τον πρώτο τελικό της φετινής Stoiximan GBL!